E Hën, 27.05.19, 6:10 AM
Shqipet - Hack MainRegistrationLogin
Welcome Mysafir | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: nicky  
Forum » Panelli i Kontrollit » Tutorials & Mësime » si te hackojm nje paypal (si te hackojm nje paypal)
si te hackojm nje paypal
shqipet-hackDate: E Mart, 03.03.09, 7:02 PM | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Messages: 1552
Reputation: 0
Status: Jo ne Qasje
SI TË shfrytëzoj në mënyrë të paligjshme llogari Paypal!!!
1) Në vijim të plotë piraterie tutorial përmban materiale që mund të mos jenë të përshtatshme për përdoruesit e internetit të papërgjegjshëm, lexuesi gjykimit është këshilluar!
2) Të piraterie metodë është bazuar në një të fshehtë të sigurisë zbuluar plasaritje në PayPal (www.paypal.com) adresë e konfirmimit sistemit. Ajo do të punojnë vetëm PARA PayPal zbulon këtë krisje serioze të sigurisë dhe fixes it. Merrni FAST veprimit tuaj!
3) Kjo metodë punon vetëm punon për hakerat me PayPal llogaritë me konfirmoi Mailing adresat. Ajo kurrë nuk do të punojë për PayPal konfirmoi një përdorues pa adresë. 4) Me këto udhëzime rreptësisht në këto punë praktike, ju do të fitojnë akses të pakufizuar të ndryshme PayPal llogaritë me konfirmoi mailing adresat. Përdor ato llogaritë NË TUAJ TE VET rrezik. Ju jeni përgjegjës për të veprimit tuaj!
5) Kur keni perdorur PayPal, ASNJEHERE lidhem në faqet që nuk fillojnë pikërisht me www.paypal.com edhe nëse ajo përmban termi "PayPal" në të.
KOMPLETONI tutorial piraterie PËR NË llogaritë PayPal: Nëse me nxitim të kaloni Down piraterie PROCESIN Që nga lindja e saj në vitin 1998, kompania në pronësi eBay PayPal (www.paypal.com) është bërë një jashtëzakonisht të popullarizuara në internet banking kompanisë, markë si ide të re - e dërgimit të parave për të gjithë në botë nëpërmjet Email-i ka fituar zemrat e miliona e përdoruesve të internetit në mbarë botën, numri i anëtarëve të PayPal ka qenë që nga skyrocketing. PayPal tani është deri tani më të suksesshëm në internet banking kompanisë. Megjithatë, pasiguri në internet ka qenë një problem i madh që nga fillimi i bumit të ekonomisë dotcom; të gjitha kompanive të famshme kompjutera kanë qenë viktima të hakerat nga e gjithë bota për shkak të sigurisë të meta në sistemin e saj. Microsoft është viktima e fundit e W32.Blaster.Worm virus i cili është identifikuar se mund të lejojë një sulmues për kompromis një kompjuter running Microsoft Windows dhe për të fituar kontrollin mbi të. Microsoft u veprim të menjëhershëm pas përhapjes së virusit, megjithatë, një sasi e konsiderueshme e kompjuterëve në mbarë botën kanë qenë victimized dhe Blaster rra është ende i lirë. Më shumë informacion për këtë krisje në sigurinë e Microsoft Windows dhe natyrën e Virusi mund të gjendet në: http://www.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm. html Ashtu si Microsoft, PayPal është e fundit viktimë e internetit hakerat. Pavarësisht nga kompania e përsosur në dukje të sistemit të sigurisë, një e metë serioze të sigurisë në procesin e konfirmimit të ADRESA PayPal e anëtarëve të llogarive është zbuluar nga një përvojë disa hakerat nga Rusia.
Ky proces ka qenë i thatë simplified një kohë më parë dhe u zbriti në gjuhën ruse një piraterie website. PayPal menjëherë u alarmuar të këtij sigurisë krisje pas gjuhës ruse piraterie tutorial është publikuar në faqen e internetit, por me qëllim që të parandalohet nga klientët e saj të humbur besimin në internet banking, PayPal NUK zgjodhi për të njoftuar klientët e saj të sigurisë këtë krisje dhe ka ndaluar pastaj fshehurazi online artikuj të shumtë që përmbante informacionin e sigurisë kjo e metë. Megjithatë, ka qenë e konfirmoi se për shkak të vështirësisë teknike, PayPal ende nuk e ka fiksuar këtë problem dhe në këtë moment tani, çdokush mund të shfrytëzoj në mënyrë të paligjshme ende një numër i madh i llogarive me PayPal konfirmoi adresat.
Për të informuar përdoruesit në mbarë botën e këtij problemi, unë e kam bashkëngjitur një version anglisht i piraterie proces. Mbani mend, të marrin të gjithë gjë në punë, ju duhet të ndiqni udhëzimet rreptësisht dhe të keni një llogari me PayPal konfirmoi një adresë!
Piraterie PROCESIN: PayPal Çdo anëtar është identifikuar nga të tij / saj Email dhe shumica e anëtarëve të përdorni PayPal Yahoo ose Hotmail. Pas përfundimit të procesit adresë e konfirmimit, zakonisht duke shtuar nga një kartë krediti, e dërgon automatikisht PayPal user's adresën info konfirmim të shoqëruara me një mailerbot user's e-mail, në shumicën e rasteve, është e një ose mailerbot Yahoo apo Hotmail mailerbot. I sigurisë kriset ndodh DREJTA KETU! Të dy Yahoo dhe Hotmail mailerbots mund të jetë i hutuar nga një përdorues të rastit dhe dërgon informacion ruhen në server të saj që përdoruesi.
Për të marrë informacion PayPal llogari të shumta të rastit PayPal përdoruesit nga një Yahoo ose Hotmail mailerbot, ju duhet të bëni sa më poshtë:
1) Hyni në faqen kryesore tuaj www.paypal.com, dhe pastaj kliko tek "Profili", dhe pastaj klikoni mbi "Adresa Rruga" nën "Account Information".
2) Gjeni Adresa e statusit të cilit është "Home", dhe nëse ai thotë se "konfirmuar", atëherë ju lutemi të lexoni. Në thelb, konfirmoi Adresa A është ndonjë adresë në të cilën ju merrni kartë krediti tuaj deklaratë. Nëse ju merrni një kartë krediti projekt-ligj në këtë adresë, ju mund të konfirmojë se nga hyrja tuaj informacion karta krediti. Ky informacion do të përdoret vetëm për të konfirmuar adresa juaj. Karta e juaj nuk do të jetë i ngarkuar nga PayPal. Pra, nëse Home adresën tuaj NUK është konfirmuar, pastaj ndiqni udhëzimet PayPal DHE MBI ADD kartë krediti për ta konfirmuar adresë.
3) Mirë, Ka dy robotët të cilat do të punojnë për këtë. I. Në qoftë se doni të llogarisë me Yahoo email, pastaj: Hyni në të PayPal email llogarinë tuaj dhe për të dërguar një email tek: paypalpass_access@yahoo.com (Kjo është e përshkruar më sipër Yahoo mailerbot) Në të subjektit, të shkruani: 0yah3534paypal78verif-0e24 ( Për të ngatërruar të Yahoo mailerbot)
Në trupin e-mail, ju lutem shkruani ekzaktësisht 11 rreshta, e cila duhet të jetë si më poshtë:
Në linjë 1: Content-Type: text / plain;
Në përputhje 2: charset = us-ascii (Për të bërë të lexueshëm pergjigje)
Në përputhje 3: address000%% confirmation0e24.yahoo.com (Për të ngatërruar e mailerbot)
Në përputhje 4: p38ylec00rm::% s%%% http://www.paypal.com (Për ta bërë mailerbot fillojë retrieving informacion fituar nga PayPal.)
Në përputhje 5: Your email primar në PayPal pastaj koma atëherë fjalëkalimin e këtij e llogari të postës (Për të marrim informacion nga PayPal, e tani ka nevojë për një mailerbot Email i cili është parësor Email i një llogari PayPal konfirmoi me një adresë, ju duhet të përdorimin tuaj si një Email Email bait dhe i cili do t'ju nevojitet për të marrë informacione të tjera nga kjo llogari Email tepër, në mënyrë të siguruar që kjo është e juaja Email në PayPal.)
Në përputhje 6: fillimi (rifitoj> 0) (Për të aktivizuar mailerbot rikthim i funksionit)
Në përputhje 7: verifikuar (* Vlera = = noton) (Për të vazhdojë të funksionojë mailerbot e korrigjim)
Në përputhje 8: PayPal fjalëkalimin juaj (Tani ju keni për të hyrë në PayPal fjalëkalimin tuaj, si e yahoo mailerbot është programuar në një mënyrë që ai të dërgojë testimi PayPal info për të cilët do të verifikojnë çdo llogari të fjalekalimin dhe konfirmoni atë me Yahoo mailerbot. Pra, në përputhje 8, ju duhet të shkruani vlefshme / korrekte fjalëkalimin tuaj PayPal llogari.)
Në përputhje 9: # searchmsgend72hr (Për të kërkuar për të PayPal info anëtarët të cilët kishin konfirmuar adresat e tyre të fundit në 72 orë)
Në përputhje dërgoni & 10 & idR20034-tsa-0583 (Kjo do të bëjë të dërgoni të gjitha mailerbot info të email-it tuaj)
Në linjë 11 # endofmsg (Last hap!) Shënim: Ju lutem ndiqni rreptësisht udhëzimin e mësipërme dhe ju do të jetë e garantuar për të marrë një përgjigje automatike nga hutuar mailerbot Yahoo! Pastaj ju do të keni email, fjalekalimin dhe të gjitha llojet e informacionit të PayPal përdoruesit të cilët kanë adresat e tyre mailing konfirmoi gjatë 72 orëve të fundit.
II.If doni të llogarisë me email hotmail. Hyni në email llogarinë tuaj PayPal dhe për të dërguar një email tek: paypalpass_access@hotmail.com (Ky është hotmail mailerbot që merret me PayPal hotmail regjistrimi) i hotmail mailerbot ishte programuar në një mënyrë shumë të ngjashme me një yahoo, megjithatë, ata janë NUK të njëjtën gjë. Kështu që ju duhet të ndiqni udhëzimet rreptësisht e mëposhtëm për të marr në punë.
Në të subjektit, të shkruani: 8hot34mail%% tqui3-PayPal-35fe2 (Kjo është se si të ngatërroj Hotmail mailerbot)
Në trupin e-mail, ju keni për të shkruar 14 rreshta të cilat duhet të jenë të njëjtë si më poshtë:
Në linjë 1: Content-Type: text / plain;
Në përputhje 2: charset = us-ascii (Për të bërë të lexueshëm pergjigje)
Në përputhje 3: Lang vëna%% eng (Për të vendosur të gjuhës në anglisht)
Në përputhje 4: server & & bot:: www.paypal.com%%%% hotmail regjistrit (Për të ngatërruar e hotmail mailerbot.)
Në përputhje 5: p35sqelmms::% s%%% http://www.paypal.com (Për ta bërë mailerbot fillojë retrieving informacion fituar nga PayPal.)
Në përputhje 6: Your email primar në PayPal pastaj koma atëherë fjalëkalimin e këtij e llogari të postës (Për të marrim informacion nga PayPal, i hotmail mailerbot tani ka nevojë për një Email i cili është parësor Email i një llogari PayPal konfirmoi me një adresë, ju keni për të përdorur tuaj hotmail Email Email bait si dhe i cili do t'ju nevojitet për të marrë informacione të tjera nga kjo llogari Email tepër, në mënyrë të siguruar që kjo është e juaja Email në PayPal.)
Në përputhje 7: / az fillojë *%% rikthim / (Për ta aktivizuar funksionin mailerbot e korrigjim)
Në përputhje 8: verifikuar (* Vlera = = noton) (Për të vazhdojë të funksionojë mailerbot e korrigjim)
Në përputhje 9: PayPal fjalëkalimin juaj (Tani ju keni për të hyrë në PayPal fjalëkalimin tuaj, si e Hotmail mailerbot është programuar në një mënyrë që ai të dërgojë testimi PayPal info për të cilët do të verifikojnë çdo llogari të fjalekalimin dhe konfirmoni atë me Hotmail mailerbot. Deri tani ju keni për të hyrë tuaj vlefshme / korrekte fjalëkalimin tuaj PayPal llogari.)
Në linjë 10: # searchmsgend72hr (Për të kërkuar për të PayPal info anëtarët të cilët kishin konfirmuar adresat e tyre të fundit në 72 orë)
Në linjë 11: # searchend (Për të përfunduar kërko ne server)
Në linjë 12: dorëzojë & & kthimit-udhën <*> (Kjo do të bëjë të Hotmail mailerbot info dërgoni të gjitha të email-it tuaj)
Në linjë 13: # endif (Last hap) Shënim: Ju lutem ndiqni rreptësisht udhëzimin e mësipërme dhe ju do të jetë e garantuar për të marrë një përgjigje automatike nga hutuar Hotmail mailerbot! Pastaj ju do të keni email, fjalekalimin dhe të gjitha llojet e informacionit të PayPal përdoruesit të cilët kanë adresat e tyre mailing konfirmoi gjatë 72 orëve të fundit.
Vërejtje: Mbi të është e plotë tutorial i thatë në llogaritë PayPal, dhe këtu është një kujtim i gjërat më të rëndësishme të përmendura më lart.
1) Ju duhet të keni një adresë e konfirmoi në PayPal llogarinë tuaj për të marrë të gjithë gjë për të punuar, përndryshe as mailerbot hotmail yahoo e as do të jetë i hutuar nga tuaj kodin e thatë dhe kështu do të dështojnë. Ju mund të konfirmuar adresë duke shtuar nga një kartë krediti për PayPal.
2) Me pas rreptësisht udhëzimet në këtë punë praktike, ju do të keni qasje të pakufizuar në PayPal llogarive të ndryshme, megjithatë, JU DUHET PERDOR e tyre në rrezik TUAJ TE VET! JU DUHET të jetë përgjegjës për veprat tuaja.
3) PayPal do të pritet për të rregulluar këtë krisje në sigurinë e tyre server shumë shpejt, kështu që kjo punon VETEM PARA ata fix këtë krisje. Merrni ACTION FAST, kur vendosni të DO TI.
4) Për çështjet e sigurisë, ju lutem mos harroni se çdo vend që nuk fillojnë me www.paypal.com NUK është një e vërtetë PayPal website, ju lutem konfirmoni tuaj adresa VETEM www.paypal.com në mënyrë që ju mund të ketë sukses në piraterie.
 
Forum » Panelli i Kontrollit » Tutorials & Mësime » si te hackojm nje paypal (si te hackojm nje paypal)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2019